Power Cup banneri

Anyday Nuts mukana tuomassa hyvää energiaa ja ravitsevampia pelitaukoja Power Cupiin

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten nelipäiväinen lentopalloturnaus. Tapahtuma järjestetään vuosittain ympäri Suomea aina uudella paikkakunnalla. Neljän päivän aikana yli 700 joukkuetta pelaa yli 5 000 ottelua. Ainutlaatuiseksi tapahtuman tekee myös se, että paikalla on kaikenikäisiä lapsia ja nuoria alle kouluikäisistä 22-vuotiaisiin omissa sarjoissaan.Tapahtuma kokoaa alueelle pelaajien perheenjäsenten lisäksi paikkakuntalaisia seuraamaan otteluita ja tapahtuman muita aktiviteetteja. Ja koska lapset ja nuoret ovat pääosassa pääsevät he vaikuttamaan tapahtumaan mm. ehdottamalla avajaisten artistin.

Anyday Nuts pähkinätuotteet

Anyday Nuts on vuonna 2024 Power Cupin uusi pääyhteistyökumppani. Osana yhteistyötä Anyday Nuts tuo osaksi pelipäiviä sen terveelliset ja ravitsevat pähkinätuotteet.

”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Anyday Nuts on lähtenyt mukaan Power Cupin pääyhteistyökumppaniksi. Yhteistyöllemme luo vahvan perustan ennen kaikkea yhteiset asenteemme ja arvomaailmamme. Meillä Power Cupissa on tuhansia liikkuvia nuoria, jotka tarvitsevat pelipäivien väliin terveellisiä välipaloja, mitä on helppo nauttia otteluiden lomassa. Anyday Nutsin tuotteet ovat täydellinen ratkaisu tähän. Haluamme panostaa nimenomaan lapsille ja nuorille tarjottavissa ruuissa ja välipaloissa monipuolisuuteen ja terveellisyyteen, sekä siihen, että tuotteita on helposti saatavilla. Toki välillä voi myös herkutella, mutta tähänkin löytyy terveellisiä vaihtoehtoja”, muistuttaa Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Yhteistyö tulee näkymään monipuolisina sisältöinä, joissa nostetaan esille yhteisiä arvoja ja luodaan hyvää mieltä pelikentille ja sen ulkopuolelle. Esiin nostetaan myös pähkinöiden terveysvaikutuksia ja sitä miten meistä jokainen voi tehdä jokaisesta päivästä hieman terveellisemmän yksi pähkinä kerrallaan.

“Meille on tärkeää olla mukana luomassa hyvää energiaa, tukea lasten ja nuorten harrastus- ja kisatoimintaa, sekä luoda toisiamme avoimesti kannustavaa ja kehuvaa ilmapiiriä. Anyday Nutsin tuotteet kulkevat päivän aikana helposti mukana taskussa tai kassissa ja ne sopivat erinomaisesti nopeaksi ja terveelliseksi lisäenergiaa antavaksi välipalaksi joka hetkeen ja käänteeseen. Power Cupin kaltaiset tapahtumat mahdollistavat nuorille ikimuistoisia kokemuksia, ja joukkuepelaamisen hengessä kaverin kehuminen ja yhteishengen luominen ovat positiivisten muistojen kannalta erittäin merkittäviä asioita.” sanoo Anyday Nutsin markkinoinnista vastaava Emmi Jyly.

Lisätietoja:

Emmi Jyly

Tuoteryhmäpäällikkö, Anyday Nuts
p. +358 40 5533 561
emmi.jyly@orkla.fi

Anna Komu

Tapahtumajohtaja, Power Cup
p. +358 504949 504
anna.komu@lentopalloliitto.fi

Anyday Nuts hyvän energian puolesta