Usein Kysttyä

Raaka-aineet

Eivät. Kaikki toimittajamme takaavat, että raaka-aineet tuotetaan ilman geenimuunneltuja organismeja Orkla GMO -takuun mukaisesti. Lisäksi suoritamme pistokokeita.
Eivät sisällä.

Tuotteet

Jos säilytät pähkinöitä kuivassa paikassa, jossa lämpötila ei kohoa normaalia huonelämpötilaa korkeammaksi, ne säilyvät pussin avaamisen jälkeenkin. Muista sulkea pussi uudelleen ja luota maun ja rakenteen osalta omaan arviointikykyysi.
Emme. Mikään Anyday Nuts -tuote ei sisällä öljyä.
Hasselpähkinämme tulevat Turkista. Mantelit, pekaanipähkinät ja maapähkinät tulevat Yhdysvalloista, luomumantelit Italiasta, cashewpähkinät Intiasta ja Vietnamista, ja luomucashewpähkinät Norsunluurannikolta.
Anyday Nuts on Orkla Confectionery & Snacks Finland AB:n tuotemerkki, ja se noudattaa Orkla Food Safety Standard (BRC) -turvallisuusstandardia ja HACCP-elintarviketurvallisuusjärjestelmää. Kaikki toimittajamme ovat elintarviketurvallisuuden ja HACCP:n osalta Orklan hyväksymiä.
Pähkinät paahdetaan lämpimän ilman avulla. Prosessissa ei lisätä yhtään öljyä.
Tuotteet sisältävät erilaisia pähkinöitä sekä maltodekstriiniä ja suolaa. Kaikki ainesosat mainitaan pussin kyljessä.
Kyllä.
Pussit on valmistettu muovilaminaatista, jonka valmistusmateriaalit ovat ulkopuolelta sisäpuolelle himmeä läpinäkyvä OPP 20, painettu, metalloitu PET 12, valkoinen PE 50/valkoinen PE 70.
Pakkaus lajitellaan muovijätteenä.