Anyday

Anyday Nuts logo pähkinöillä

GO AHEAD AND SNACK AWAY. ANYTIME. ANYDAY.

Anyday Nuts -pähkinät on kuivapaahdettu ilman öljyä parhaan maun ja rapeuden varmistamiseksi. Joissakin tuotteissa on ripaus suolaa, osa on kokonaan ilman. Ne ovat luonnollisia herkkuja, joita on helppo nauttia arjen pienissä tarpeellisissa lepohetkissä.

ANYDAY NUTS – TEKEE ARJEN HETKISTÄ ENTISTÄ PAREMPIA

Me uskomme siihen, että myös arjessa tulee voida nauttia herkullisia asioita ja voida hyvin, jotta elämä pysyy tasapainossa. Anyday-pähkinät on luotu juuri tähän tarpeeseen, muistuttamaan sinua pitämään hyvää huolta itsestäsi. Ruoki siis kehoasi antamalla sille kourallinen terveellisiä ja herkullisia pähkinöitä, joka päivä. Anyday-pähkinät sisältävät runsaasti luonnollisia, kehon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä ravintoaineita, joten voit nauttia niitä hyvällä omallatunnolla. Me uskomme, että pähkinät ovat erottamaton ja herkullinen osa jokaista päivää.

PÄHKINÄN PAIKKA ON SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN

Pidä Anyday-pähkinät aina menossa mukana. Näin ne saavat luonnollisen paikan mukana arjen menoissa ja elämän seikkailuissa. Ja ovat aina saatavilla, kun niitä eniten tarvitset.

Anyday Mantelisekoitus
Anyday mantelit kädessä

ANYDAY – PÄHKINÄT ON KUIVAPAAHDETTU PARHAAN MAUN JA KOOSTUMUKSEN VARMISTAMISEKSI

Eli siis ilman lisättyä öljyä. Lisäksi joissakin tuotteissa on ihan vain ripaus suolaa, mutta osa on kokonaan ilman. Voit siis huoletta nauttia kaikkia tuotteitamme vaikka päivittäin, joko sellaisenaan tai osana aterioita.

Ota yhteyttä

Askarruttaako jokin mieltäsi? Ehkä joku muu pohtii samaa kuin sinäkin. Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi usein kysytyistä kysymyksistämme? Haluatko jättää palautetta? Ota yhteyttä kuluttajapalveluumme